Услови коришћења

Хвала Вам што сте посетили Интернет презентацију научно-технолошког скупа “Информатика” (у даљем тексту: сајт). Аутор сајта је Друштво за информатику Србије (у даљем тексту: аутор). Прегледом садржаја на овом сајту сагласни сте са условима коришћења. Молим Вас да их пажљиво прочитате. Уколико Вам они не одговарају молимо вас да престанете да користите сајт.

Сви текстови, логотипи, слике и остали материјали представљају ауторско право власника. Није дозвољено њихово коришћење, копирање или модификовање без писмене сагласности.

Овај сајт садржи “колачиће”. У питању су датотеке које се аутоматски генеришу и чувају на рачунару посетилаца, а сврха им је лакши рад и боље корисничко искуство. Уколико не желите да сајт генерише колачиће који ће се чувати на вашем рачунару молим Вас да прегледате сајт у приватном режиму Интернет претраживача.

Сајт не прикупља личне податке посетилаца. Чак и подаци које можете унети ради пријаве се не чувају већ се једнократно шаљу е-маилом Друштву за информатику Србије.

Аутор се труди да редовно одржава сајт, али се може догодити да садржаји садрже штампарске грешке, нетачне или застареле информације. Бићемо захвални ако нам на такве грешке укажете. Аутор се брине о редовном ажурирању ЦМС платформе и штити сајт од хакерских напада али не гарантује да до њих не може да дође. Сајт користите на сопствену одговорност, аутор не сноси одговорност за материјалну или нематеријалну штету која може да настане као последица коришћења сајта, као и сајтова трећих лица ка којима постоје линкови.